87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης– Βράβευση με την Ευρωπαϊκή ετικέτα «eTwinning School 2021-2022»

Το σχολείο μας έλαβε μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση!

Βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή ετικέτα «eTwinning School 2021-2022» για την ποιότητα των ευρωπαϊκών και εθνικών συνεργατικών δράσεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών του, που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία.

Το eTwinning (www.etwinning.net) -η Κοινότητα των Σχολείων στην Ευρώπη- είναι μια ασφαλής διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει εύρος δυνατοτήτων για συνεργατικές δραστηριότητες όπως κοινά έργα σχολείων σε υπερεθνικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο καθώς και δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών με τη χρήση ΤΠΕ.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που εργάστηκαν με συνέπεια, συνεργασία, μεράκι, έμπνευση! Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κ. Σιούρλα Πολύμνα για τον συντονιστικό και υποστηρικτικό της ρόλο.

Το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

Congratulations! Your school has been awarded with the eTwinning School Label 2021-2022 and this is a great achievement by the eTwinning team in your school! The official announcement will be made on the eTwinning.net Portal this week and on other eTwinning and European Commission’s news channels.Congratulations again for being an example for all the other schools: we count on your dedication and commitment to promote eTwinning and its values, which are represented by the eTwinning Schools’ mission which you can download here: https://www.etwinning.net/files/etwinningschool/etwinning_school_mission.pdf.

«Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας έχει βραβευτεί με την ετικέτα eTwinning School 2021-2022 και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα από την ομάδα του eTwinning στο σχολείο σας! Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στην πύλη του eTwinning.net αυτήν την εβδομάδα και σε άλλα κανάλια ειδήσεων του eTwinning και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συγχαρητήρια και πάλι για το παράδειγμα για όλα τα άλλα σχολεία: υπολογίζουμε στην αφοσίωση και τη δέσμευσή σας να προωθήσετε το eTwinning και τις αξίες του, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από την αποστολή του eTwinning Schools την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: https://www.etwinning.net /files/etwinningschool/etwinning_school_mission.pdf. Η ομάδα του eTwinning