1η Ομιλία Σχολής Γονέων – ‘’Προστατεύοντας τα παιδιά μας από τη σεξουαλική κακοποίηση’’

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η ομιλία της Σχολής Γονέων ’’Μεγαλώνοντας, μαθαίνοντας, αλλάζοντας και επικοινωνώντας με τα παιδιά μας’’, για το σχολικό έτος 2023-2024, την οποία διοργάνωσαν ο κ. Σύμβουλος Εκπαίδευσης Σιδηρόπουλος Δημήτρης και οι κ.κ Διευθύντριες/Διευθυντές των  Δημοτικών Σχολείων της 6ης Θέσης Δασκάλων της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Η 1η ομιλία είχε θέμα: ‘’Προστατεύοντας τα παιδιά μας από τη σεξουαλική κακοποίηση’’,
και ομιλητής ήταν ο κ. Παναγιώτης Αγγελίδης, Αστυνόμος Β΄, του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηυθύναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θεοδωράκη Έφη, ο εντεταλμένος των Σχολικών Επιτροπών κ. Τσελέπης Χρήστος, ο πρόεδρος της Ε’ Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Σύλλης Μανώλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων κ. Λιόλιος Δημήτρης και ο εκπρόσωπος αρμόδιος των δημοσίων σχέσεων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Χριστουδούλης Χρήστος.

Την ομιλία παρακολούθησαν γονείς-κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων. Η εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία και το κοινό παρακολούθησης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.